ZF Live. Vlad Cojocaru, Rigatoni Pasta: Investiţia într-un restaurant Rigatoni Pasta se ridică la 80.000-100.000 de euro, dintre care 15.000 de euro reprezintă taxa de franciză. O franciză Rigatoni are potenţial de a avea vânzări totale de peste 2 milioane de lei pe an

Autor: Alexandra Matei 11.12.2020

Rigatoni Pasta Bar, un business început în Iaşi, şi-a mărit numărul de restaurante în plină pandemie, deschizând în Bucureşti, în luna iunie a acestui an, cea de-a treia unitate. Afacerea avea în portofoliu deja două localuri în Capitală, inaugurate înainte de pandemie. De asemenea, sub acest brand există câte un restaurant în Iaşi, Braşov şi Sibiu.

„Rigatoni este un concept de restaurant specializat în vânzarea de paste, este ceva nou la care m-am gândit mult timp. Acum suntem vizibili, suntem în mai multe malluri“, spune Vlad Cojo­ca­ru, administratorul Rigatoni Pasta Bar.

El susţine că businessul are potenţial de a obţine vânzări totale peste 2 milioane de lei pe an.