Atenţie şoferi. Avertizare Infotrafic: Polei, carosabil umed şi ceaţă pe drumuri din ţară

Autor: Cosmin Pirv 10.12.2020

Centrul Infotrafic anunţă că joi dimineaţa nu sunt drumuri blocate din cauza depunerilor de zăpadă, dar că pe multe şosele carosabilul este umed, iar în unele zone s-a depus polei sau este ceaţă.

Centrul Iinfotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineaţă pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti carosabilul este umed, sunt precipitaţii sub formă de ploaie, fără depunere de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 - 49 şi 86 - 110.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanta şi Autostrada A4 Ovidiu – Agigea se înregistrează ploaie uşoară, fără depuneri de polei pe întreg tronsonul A2 şi A4, dar cu vizibilitate sub 100 metri între km 105 – 212 şi pe A4.

De asemenea, pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti este ploaie uşoară, fără depuneri de polei, cu vizibilitate bună.

Pe DN 1 Bucureşti – Braşov carosabilul este umed, se înregistrează lapoviţă în zona montană, iar între Cluj-Napoca şi Oradea este polei între km 542 – 550, în zona localităţii Poieni, judeţul Cluj.

De asemenea, DN 1A Ploieşti – Cheia – Braşov este acoperit cu zăpadă frământata de 0-1 cm, în zona Cheia. Pe DN 3 Călăraşi – Bucureşti se înregistrează ceaţă care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 metri între localităţile Lehliu-Gară şi Fundulea.

Plouă pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi ninge pe DN 67C între Rânca şi Novaci, cu depunere de polei între Şugag şi Oaşa.

Toate porturile de la Marea Neagră sunt operaţionale, anunţă Infotrafic.