Cum s-a reinventat un business din HoReCa? Lovin’, un wine bar din Bucureşti, s-a transformat într-o mică băcănie unde vinde atât produse locale, cât şi de import

Autor: Miruna Diaconu 08.12.2020

♦ Deşi terasa localului din zona Dorobanţi din Capitală încă funcţionează, în interior, proprietarii wine barului au hotărât să deschidă o mică băcănie.

Un business din industria ospitalităţii, cel mai lovit sector economic de criza pandemică şi de restricţiile impuse de către autorităţi, a reuşit să se reinventeze astfel încât să poată supravieţui în această perioadă dificilă. Lovin’ Winebar & Bistro, un wine bar din zona Doro­banţi din Bucureşti, s-a adaptat noilor condiţii de funcţionare şi pe lângă terasa, care nu e foarte generoasă, a deschis o mică băcănie în cadrul localului.

„Lovin’ rămâne în continuare wine bar, avem terasa încălzită, lumea mai iese. Cred că va rămâne şi după ce se vor mai diminua efectele pandemiei, probabil că o să facem un import de produse ale noastre. Cred că va putea continua ideea de băcănie pentru că noi avem o cameră pe care o putem amenaja ca băcănie“, spune Radu Dumitrescu, coproprietar Lovin’ Winebar & Bistro.