Damian Mereu, antreprenorul care deţine producătorul de biscuiţi Croco, a investit 6 mil. euro în extinderea portofoliului. „Noua capacitate va produce 15 mil. euro pe an. Ne doream să avem o ofertă diversificată. (...) Capacitatea de producţie creată în 2020 va produce, valoric, 15 mil. euro pe an, ceea ce înseamnă creşterea cifrei de afaceri.“
Croco din Oneşti, judeţul Bacău, unul dintre cei mai mari producători de biscuiţi de pe piaţa românească, controlat de antreprenorul Damian Mereu, a finalizat o investiţie de 6 milioane de euro în acest an în creşterea capacităţii de producţie şi diversificarea gamei şi a angajat 60 de persoane noi, îndreptându-se spre 500 de angajaţi.
„În anul 2020, Croco a finalizat o investiţie de 6 milioane de euro în linii de producţie şi ambalare, cu ajutorul cărora facem o nouă gamă de produse: covrigi clasici, tip Buzău, pufuleţi, perniţe umplute cu ciocolată şi două feluri de snackuri sărate. Am prospectat piaţa şi am identificat această nevoie şi ne doream să avem o ofertă diversificată“, a spus pentru ZF Damian Mereu, care a pornit afacerea Croco în 1994 cu 20.000 de dolari, bani cu care a achiziţionat o linie de producţie unde a început să realizeze sticksuri.