Afaceri mici şi mari exploatează o nouă nişă, de la debutul pandemiei: livrările de mâncare la kilogram

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.11.2020

♦ Food Evolution, trickSHOT, Ela Bistro, Pomello, YoRA sunt doar câteva astfel de exemple ♦ Există şi lanţuri mari de restaurante, precum City Grill şi La Mama, care au pariat pe varianta mâncării în cantităţi mari.

Pandemia care ne-a „închis“ - într-o măsură mai mare sau mică - în case a mai accelerat o tendinţă pe piaţa livrărilor la do­mi­ciliu: comen­zile de mâncare la kilogram, scrie revista săptă­mânală Business Magazin. În cantităţi care să asigure prânzul şi cina pentru câteva zile la rând, pentru toată familia.

Afaceri mici, năs­cute chiar din confortul de a primi oala cu mâncare cu uşile deschise, dar şi nişe exploatate de businessuri cu tradiţie în HoReCa. Aşa s-a format o tendinţă care vrea să mai economisească un pic de timp din zilele tot mai agitate.