ZF Live. Mircea Stan, cofondator şi CEO Postis: Retailerii vor avea un nou Black Friday în decembrie. Volumele zilnice vor păstra o creştere de 40-50% faţă de lunile anterioare

Autor: Alexandra Cepăreanu 09.12.2020

Aproximativ 5% din livrările intermediate prin platforma Postis ajung peste graniţele României, în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia.

Postis, un start-up local de tehnologie înfiinţat în 2016, care a dezvoltat o platformă digitală ce face legătura dintre com­paniile de curierat sau curieri mai mici şi retaileri sau firme care pun la dispoziţia clienţilor opţiunea de livrare a comenzilor online, în vederea optimizării serviciului de livrare, estimează că în luna decembrie, cunoscută ca luna cadourilor, volumele zilnice de comenzi vor păstra o creştere de circa 40-50%, înregistrată încă din perioada de Black Friday, ce a avut loc în luna noiembrie.

„Faţă de anii precedenţi, creşterea înregistrată în perioada de Black Friday 2020 se va menţine şi pe parcursul lunii decembrie, făcându-se punte cu sărbătorile de iarnă. Volumele zilnice vor păstra o creştere de 40-50% faţă de lunile anterioare perioadei de Black Friday, la această creştere aducându-şi contribuţia toate categoriile de produse: atât cele tradiţionale pentru cadourile de sărbători (electro-IT, cărţi, jucării, fashion), cât şi categoriile nou intrate, cu produse necesare organizării evenimentelor în familie (alimente, băuturi, întreţinerea casei, home & deco)“, a spus Mircea Stan, cofondator şi CEO al Postis.