Compania de curierat DPD a închiriat noi spaţii de depozitare în Arad, Bucureşti şi Braşov, cu o suprafaţă totală de 5.500 metri pătraţi, pentru a extinde capacitatea la nivel regional

Autor: Roxana Rosu 09.11.2020

Compania de curierat DPD a închiriat noi spaţii de depozitare în Arad, Bucureşti şi Braşov, cu o suprafaţă totală de 5.500 metri pătraţi, pentru a extinde capacitatea la nivel regional, în condiţiile în care comerţul electronic din România are potenţialul să înregistreze cea mai mare creştere din Uniunea Europeană în acest an.

JLL a reprezentat DPD în procesul de identificare a celor mai bune soluţii pentru extinderea capacităţii de depozitare, dar şi în cel de negociere a contractelor de închiriere.

Comerţul online a înregistrat creşteri importante în acest an, pe măsură ce pandemia a forţat tot mai mulţi retaileri, care se bazau doar pe magazine fizice, să migreze pe internet. Această evoluţie a dus şi la creşterea business-ului de curierat, operatorii fiind astfel foarte activi pe piaţa închirierilor de spaţii de depozitare.

”DPD a investit anul acesta în noi centre de distribuţie în oraşe importante din ţară pentru a asigura un timp de răspuns mai rapid şi o acoperire mai bună a diferitelor zone din ţară. Astfel, DPD, cu ajutorul JLL, a reuşit să îşi stabilească noi locatii în România, în oraşe cheie precum Arad, Bucureşti şi Braşov, proiecte care au venit în completarea celor deja existente din Timişoara şi Iaşi”, a declarat Valentin Achim, consultant Industrial Department JLL România, care a negociat din partea DPD contractele de închiriere.