După Afaceri. Cum s-a reinventat un bucătar local în plină pandemie, când restaurantele au început să se închidă: a lansat conceptul de private chef

Autor: Cristina Roşca 06.11.2020

Într-o perioadă în care restaurantele sunt închise din nou la interior, iar pandemia a schimbat – cel puţin temporar – modul de viaţă al oamenilor de pretutindeni, ieşitul în oraş a devenit o raritate, iar experienţa de a lua masa cu cei dragi a ajuns să fie mai degrabă o temă pentru rezolvat acasă, în propria bucătărie şi sufragerie. În acest context, un bucătar local cu experienţă, Bogdan Cozma, a găsit oportunitatea de a lansa un concept nou, acela de private chef.

Ce înseamnă acest tip de business? Bogdan Cozma devine pentru fiecare client în parte un bucătar privat. Astfel, el merge acasă, în vacanţă sau oriunde se află clientul şi găteşte pentru acesta după propriile preferinţe sau după un meniu creionat atent de chef-ul care vrea transforme orice masă într-o experienţă.

„Am lansat acest concept după ce am ieşit din lockdown. Ideea o aveam însă de mai multă vreme“, povesteşte el.