Producătorul de tâmplărie Electric Plus din Bacău a ajuns la 43 de francize cu magazinele Barrier, după două deschideri în ultima lună

Autor: Alina-Elena Vasiliu 05.11.2020

Producătorul de tâmplărie Elec­tric Plus din Bacău a ajuns la 43 de francize Barrier în Româ­nia, după ce a mai deschis două în ultima lună, însă va închide franciza de la Sibiu în perioada urmă­toa­re. Cele mai recente des­chideri au fost la Paş­cani şi Piatra Neamţ.

„Am ajuns la 43 de magazine Barrier, iar până la sfârşitul anului nu mai avem alte deschideri progra­ma­te, ci doar re­locări. Vom în­chide fran­ciza de la Sibiu, prin­tre primele deschise, aşa că vom rămâne cu 42“, spune Adrian Gârmacea, pro­prietarul companiei Electric Plus, care produce tâmplărie.

În vară, antreprenorul spunea că ţinta este să ajungă la 80-100 de ma­ga­zine Barrier în România, cu o medie de opt-zece deschideri anual. Investiţia me­die într-o franciză Barrier este de 30.000 de euro, sumă la care se adaugă investiţia partenerului local.

În martie 2020, Elec­tric Plus a deschis fran­cize şi în Elveţia şi Bel­gia, iar la începutul aces­tui an, Adrian Gârma­cea spu­nea că sunt planifi­cate deschi­deri similare şi în Ger­mania şi China.

În primul semestru din 2020, Electric Plus a avut o cifră de afaceri de 65 mil. lei şi un profit de 6,3 mil. lei, rezultate cu 10% peste cele din aceeaşi perioadă din 2019.