Contra curentului: Proprietarii restaurantului. Red Angus deschid un nou local, o rotiserie de cartier, unde sunt vizaţi clienţii din proximitate

Autor: Cristina Roşca 03.11.2020

♦ Deschiderea are loc într-o perioadă foarte dificilă pentru industria HoReCa, industrie ce funcţionează cu o serie de restricţii.

Compania Fabrica Ospitalităţii, care operează mai multe businessuri în HoReCa precum restaurantul Red Angus Steakhouse, divizia de livrări Red Angus Delivery şi cafeneaua RUA Espresso Bar, a investit 40.000 de euro în deschiderea unui nou business în domeniu.

Este vorba de rotiseria Puiu’ Mamii, amplasată pe Calea Traian nr. 248. Noul local va funcţiona în regim de takeaway şi livrare, urmând să îşi întâmpine oaspeţii la interior după ridicarea restricţiilor impuse de către autorităţi. Restaurantul beneficiază de propria sa divizie de livrări, ce acoperă, în prezent, sectoarele 2 şi 3 ale Bucureştiului.