ZF Live. Roxana Vrabie, Plantini: Barul naturist deschis sub brandul Plantini cu mai puţin de un an în urmă a înregistrat în septembrie, după redeschiderea restaurantelor, creşteri de 60% faţă de luna precedentă

Autor: Alexandra Matei 22.10.2020

♦ Extinderea la nivel de bar naturist a venit din dorinţa de a le oferi oamenilor un layer de experienţă, pentru că foarte mulţi clienţi nu ştiau exact cum să folosească produsele Plantini ♦ Există două tipuri de clienţi: cei care cumpără remedii naturale, ceaiuri, pastile şi ceilalţi, care merg pe partea de trend, alegând produse pe care le introduc în alimentaţia zilnică ♦ Bonul mediu este de 30 de lei în zona de remedii, respectiv 50-60 de lei în zona de alimentaţie sănătoasă.

Businessul Plantini, coordonat de Roxana Vrabie şi început în 2008 din pasiunea mamei ei pentru produsele naturale, a făcut saltul de la stadiul de magazin mic cu produse tradiţionale, sănătoase, la cel de bar naturist, situat în nordul Bucureştiului, care a înregistrat creşteri de până la 60% în luna septembrie faţă de luna precedentă, pe perioada scurtă de funcţionare şi în interior a unităţilor HoReCa.

În prezent, există şapte magazine şi un bistrou sub acest nume, iar cifra de afaceri a depăşit 700.000 de euro anul trecut.

„Plantini a fost la bază un magazin naturist, pornit de mama mea din pasiunea ei pentru produsele sănătoase, care s-a extins atunci când am început să mă implic şi eu şi să introduc o gamă de alimente sănătoase, bio, care să îţi permită să adaptezi dieta către nevoi speciale. Anul acesta a fost cu cele mai multe provocări, am vrut să ne extindem businessul în zona de restaurant, bistrou, oferindu-le oamenilor un layer de experienţă, pentru că foarte mulţi clienţi nu ştiau exact cum să folosească produsele noastre“, spune Roxana Vrabie, fondatoarea Plantini.