Constructorul Viarom: Am semnat numeroase contracte noi cu autorităţile publice şi cu clienţi privaţi. Există premise să încheiem anul cu o evoluţie semnificativă faţă de 2019. Compania şi-a majorat cifra de afaceri pe plan local cu 63% în 2019 faţă de 2018, iar rezultatul a ajuns la 132 mil. lei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.10.2020

Constructorul Viarom, deţi­nut de Marius Daniel Badina, a în­che­iat mai multe contracte cu beneficiari pu­blici şi privaţi în ultimele luni, ex­tinzându-şi portofoliul cu mai multe proiecte de infrastructură.

„Preocuparea majoră a fost de a asigura continuitatea businessului în con­diţii de maximă siguranţă pentru anga­jaţii noştri. Din punct de vedere al porto­foliului, lucrurile au evoluat pozi­tiv, am semnat numeroase contracte noi atât cu autorităţile publice, cât şi cu clienţi privaţi. Derulăm lucrări de mo­der­nizare şi întreţinere a infrastructurii ru­tiere prin agenţiile noastre terito­ria­le, fabricăm şi comercializăm diverse tipuri de mixturi asfaltice şi emulsii bituminoase”, spun reprezentanţii Viarom.