Cornel Dogaru, prin BTD Construct, a câştigat contractul pentru construirea proiectelor Stejarii Residential Club şi o nouă clădire de locuinţe în Greenfield: Anul acesta observăm o efervescenţă fără comparaţie pe zona de ofertare, în special din partea unor dezvoltatori de top europeni şi locali

Autor: Alina-Elena Vasiliu 02.10.2020

BTDConstruct & Ambient SRL, o companie de construcţii din Bucureşti, deţinută de familia Dogaru, a câştigat licitaţia pentru a realiza lu­crările de structură ale proiectului Stejarii Residential Club II, con­tractul fiind sem­nat recent.

„În vara acestui an, a intrat în portofoliul nostru şi prima clădire pe care o dezvoltăm în cadrul ansamblului rezi­denţial Greenfield, deja exis­tent, pentru Im­pact Deve­loper & Contractor. De asemenea, pen­tru proiectul curent H Pipera Lake am intrat în faza a doua de cons­trucţii, cu im­o­bilele 4 şi 5 din com­plex, după ce am finalizat cele trei imo­bile afe­rente fazei întâi“,  spune Cornel Dogaru, proprietar şi CEO al BTD­Cons­truct & Ambient.

Proiectul Stejarii Residential Club este dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac în pădurea Băneasa din nordul Capitalei. Greenfield este un complex rezidenţial gigantic, tot în zona Băneasa, dezvol­tatorul fiind controlat de Gheorghe Iaciu.