CC Investment Activ, o companie din Sibiu controlată de antreprenori români, a investit peste 3 mil. lei în silozuri, o fabrică de nutreţuri combinate şi un laborator de analize. „Acum suntem pe final cu investiţia, am început la sfârşitul lui 2019, dar a durat mai mult din cauza pandemiei de COVID-19“

Autor: Florentina Niţu 02.10.2020

CC Investment Activ, o companie din Sibiu ce se ocupă de depozitări, con­tro­lată de antreprenorii Ciprian Cristea (95%) şi Doru Mihali (5%), a investit peste 3 milioane de lei în două silozuri, o fabrică de nutreţuri combinate (FNC) şi un laborator de analize a calităţii cerealelor, jumă­ta­te din sumă fiind obţi­nută din fonduri europene.

„Orice investiţie este importantă şi credem că aceasta este una reuşită. În România este nevoie de spaţii de colectare şi depozitare a cerealelor şi se pot face. (...) Este dificil să atragi fon­du­ri europene, pentru că proce­du­rile sunt prea formalizate, iar dacă nu ai ex­perienţă în consultanţă sau un con­sultant bun, fie renunţi, fie eşti respins, fie ai întârzieri mari la implementarea proiectului“, susţine Ciprian Cristea.