SeedBlink.com continuă ritmul susţinut de listări: încă 3 proiecte noi urmează să îşi lanseze campaniile de finanţare pe platformă luna aceasta

Autor: Ioana Nita 02.10.2020

Până în prezent pe platforma SeedBlink.com s-au derulat 17 campanii de strângere de fonduri, dintre care 15 pentru start-up-uri, printre care se numără Brio, Cyscale, Ringhiel, Kinderpedia şi SanoPass.

Onchochain, Mocapp şi Apiary Book sunt cele trei noi proiecte care îşi vor lista luna aceasta campaniile de finan­ţare pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink.com. Acestea se alătură celorlalte două proiecte anunţate pentru listare în perioada următoare: Voxi Kids şi Cassa Software.

Start-up-ul Oncochain, prezen­­tat anul acesta şi în cadrul emisiunii ZF IT Gene­ration, dezvoltă o plat­formă soft­ware de cer­cetare în cloud pen­tru pacien­ţii, care utili­zează tehnologii block­chain şi inteligenţă artifi­cială (AI) pentru a asi­gura asis­tenţă medicală perso­na­lizată şi eficienţă, faci­litând schim­bul de infor­maţii în mod inte­grat. Potrivit interviului acor­dat în cadrul ZF IT Gene­ration în luna aprilie, Onco­chain are nevoie de o finanţare de circa 450.000 euro pentru extinderea internaţională.

Mocapp, start-up prezen­tat la rândul lui în cadrul unei ediţii ZF IT Generation, a dez­voltat o plat­formă pentru cam­­panii de influencer marketing, care opti­mizează procesele ne­ce­sare campaniilor online - de la iden­­tificarea celor mai po­­tri­viţi creatori de conţinut până la automatizarea contractelor.