ZF Live. Dan Dodiţă, Spectralcom, producător de mobilă din Vaslui: Producătorul de mobilă Spectralcom a deschis, în plină pandemie, cel de-al patrulea magazin în sistem de franciză şi estimează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro

Autor: Alexandra Matei 24.09.2020

♦ Vânzările producătorului de mobilă Spectralcom din Vaslui au crescut cu 25%, imediat după ridicarea stării de urgenţă ♦ 40% din vânzările Spectralcom sunt realizate prin magazinele proprii şi 60% prin revânzători ♦ Producătorul de mobilă are o reţea de 11 magazine în mai multe oraşe din ţară.

Spectralcom, unul din cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat si MDF din zona Moldovei, a deschis la Târgu Jiu cel de-al patrulea magazin în sistem de franciză, printr-o investiţie de 70.000 de euro, aşteptându-se la o cifră de afaceri în acest an de peste 4 milioane de euro.

„Aveam în plan deschiderea a trei sau patru magazine în sistem de franciză în 2020, unul din­tre ele fiind deja pro­gramat de anul trecut. Ame­na­ja­rea şi mar­ketingul de des­chi­de­re au înc­eput din fe­bru­arie, iar maga­zinul din Târgu Jiu a fost des­chis oficial pe 31 mar­tie, în plină pan­demie, când am trăit nişte vr­emuri ciudate. Cre­deam că pla­nu­rile de creştere vor fi date peste cap, dar totuşi, odată cu încheierea stării de urgenţă, piaţa ma­terialelor de cons­truc­ţii, de bricolaj şi de amenajări interioare a luat un start foarte bun, iar la final de august deja am ajuns să depăşim cu 5% aceeaşi perioadă a anului trecut“, spune Dan Dodiţă, director de vânzări al Spectralcom, producător de mobilă din Vaslui, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.