Retailerul de accesorii pentru telefoane mobile Contakt a trecut în 2019 de 400 de angajaţi şi afaceri de 63 mil. lei. Grupul Contakt fondat în 2002, la Timişoara, reuneşte două branduri de retail: Contakt şi Hoco

Autor: Adrian Seceleanu 19.09.2020

Contakt, retailer de accesorii pentru telefoane mobile - de la huse până la cabluri, încărcătoare sau boxe, cu o reţea de peste 200 de unităţi de vânzare la nivel naţional, a crescut cu peste 65% în 2019 până la un business de peste 63 mil. lei, cu un profit net de 2,9 mil. lei.

Pentru anul în curs, reprezentanţii companiei estimează o cifră de afaceri de circa 60 milioane de lei şi o creştere a profitului, generată de politica de expansiune a numărului de locaţii precum şi de optimizarea proceselor interne. “În ceea ce priveşte valoare totală a  investiţiilor făcute de companie în 2019, aceasta se ridică la peste 2,8 milioane de lei şi a vizat obiective precum deschiderea a 28 de locaţii noi, dezvoltarea noii platforme a magazinului online, amenajarea unei hale logistice, dar şi reînnoirea flotei auto. În anul în curs, până în prezent, valoarea investiţiilor grupului Contakt s-a ridicat la peste 850.000 lei pentru deschiderea de noi unităţi, amenajarea birourilor şi dotarea cu noi echipamente”, conform companiei.