ZF Live. Lóránd Szarvadi, proprietarul Balvanyos Resort & Spa: Avem în plan investiţii de 8 milioane de euro, dar totul depinde de evoluţia pandemiei. Sperăm ca la primăvară să dăm drumul la o parte din investiţie

Autori: Robert Manea , Alexandra Cepăreanu 05.08.2020

Balvanyos Resort & Spa a înregistrat în luna iulie un grad de ocupare de 90% Resortul din Balvanyos a încheiat 2019 cu afaceri de 5 mil. euro şi un profit de 15% din cifra de afaceri.

Balvanyos Resort & Spa din Covasna, cu afaceri de 5 mil. euro anul trecut, are în plan investiţii de 8 mi­lioane de euro în extinderea resortului, însă „totul depinde de evoluţia sau involuţia pandemiei de COVID-19“, a spus în cadrul emisiunii de business Lóránd Szarvadi, proprietarul resortului.

„Avem planuri de dezvoltare până la 200 de camere, cu bungalouri, un corp adiţional care va dubla suprafaţa spa-ului, vom face un spa pentru familii cu copii şi unul pentru cei care vin fără copii. Mai facem câteva băi tra­di­ţionale, avem pre­gă­tite investiţii de 8 mil. euro pe aceas­tă suprafaţă de 15 hec­ta­re. Sperăm că în primăvară dăm drumul la o parte din investiţie.“ În prezent, resortul numără 110 camere.