Ileana Ştefan, un manager care a lucrat pentru Lidl în SUA s-a întors în ţară după trei ani: „Cred că în România trebuie să învăţăm să fim mai încrezători şi să nu mai vedem schimbarea ca pe o ameninţare, ci ca pe o oportunitate. Diversitatea este un punct forte pentru orice organizaţie“

Autor: Cristina Roşca 27.07.2020

♦ Ileana Ştefan s-a întors în ianuarie 2020 acasă pentru a coordona zona de HR pe 10 pieţe în cadrul Grampet, grup feroviar cu 6.400 de angajaţi.

Ileana Ştefan a plecat din ţară în de­cembrie 2016 cu direcţia Washington, SUA, unde preluase poziţia de director of talent management & acquisition în ca­drul discounterului german Lidl care îşi făcea atunci intrarea pe piaţa ame­ri­ca­­nă.

Anterior lucrase tot pentru acelaşi retailer, doar că în România, fiind director de HR. După un an şi jumătate în care a experimentat „visul american“ a traversat în sens invers Oceanul Atlantic şi a revenit pe Bătrânul Continent, în Germania, în Frankfurt, unde a fost director de resurse umane pentru Outotec, o companie finlandeză activă în domeniul resurselor naturale. Iar din ianuarie 2020 s-a întors acasă pentru a coordona zona de HR pe 10 pieţe în cadrul Grampet, grup feroviar cu 6.400 de angajaţi.