Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, a cumpărat un bloc de locuinţe lângă Herăstrău de la Alexandrion cu 2 milioane de euro: „Este compartimentat ca bloc de locuinţe, are o suprafaţă totală de 2.000 de metri pătraţi, însă destinaţia lui poate fi schimbată.“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 23.07.2020

Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a cumpărat un bloc în zona parcului Herăstrău din Bucureşti de la Alexandrion, cel mai mare producător de băuturi spirtoase de pe piaţa locală. Suma plătită a fost de circa 2 milioane de euro.

„Este un bloc finalizat în urmă cu câţiva ani, dar în care nu a locuit nimeni niciodată. De multă vreme mă uitam la el şi am văzut că nu se întâmpla nimic acolo, aşa că m-am interesat şi l-am cumpărat. Este compartimentat ca bloc de locuinţe, are o suprafaţă totală de 2.000 de metri pătraţi, însă destinaţia lui poate fi schimbată“, spune Bogdan Dragomir.

El intenţionează astfel să-l transfor­me în spaţiu de birouri şi se află în dis­cuţii cu o companie străină în vederea închirierii.