Reco Banat, producător de preparate din carne din Recaş: „Noi avem magazine proprii şi distribuim direct acasă”. „Am fost în retail, dar ne-am retras. Vrem să ne cunoască clienţii”

Autor: Florentina Niţu 23.07.2020

Recomsemtract, o fabrică de pro­duse şi preparate din carne din Recaş, pusă pe pi­cioare de familia Semen în 1994 şi autori­zată pentru schimburi intra­co­munitare în 2010, cu o capacitate de procesare de 6 tone de carne/zi şi un număr mediu de 35 de angajaţi, îşi desface în prezent producţia în magazinele proprii şi distribuie în judeţul Timiş şi o parte din judeţul Arad, deşi a testat şi comerţul modern prin intermediul marilor retaileri.

„Piaţa de desfacere este foarte importantă pentru un producător. Înainte să începi un business trebuie să ai o viziune clară a pieţei de desfacere. Nu poţi să produci fără să vinzi, iar clienţii nu sunt uşor de câştigat. Avem magazine proprii în Timişoara, Recaş şi Buziaş şi distribuim în judeţul Timiş, o parte din judeţul Arad”, spune Adina Gorneanu, manager al unităţii Recomsemtract, de profesie medic veterinar.