Wingsrom Flying Quality Products, producător pentru industria aviaţiei, cu o fabrică în Prahova şi 150 de angajaţi, se extinde pe noi pieţe după ce pandemia a dus producţia sub 50%

Autor: Alexandra Cepăreanu 15.07.2020

♦ Ronen Navick, CEO al companiei: Suntem pregătiţi să producem pentru companii din domeniile auto, energie, tehnologie ecologică.

Producătorul de piese pentru industria aviaţiei civile Wingsrom Flying Quality Products, ce deţine o fabrică în Parcul Industrial DIBO din Negoieşti, judeţul Prahova, în cadrul căreia lucrează 150 de angajaţi, se  extinde pe noi pieţe de desfacere şi dezvoltă portofoliul de produse, după ce a înregistrat o scădere a volumului de producţie cu peste 50% pe fondul pandemiei de Covid-19.

„Pe durata stării de urgenţă am produs continuu şi nu am putut beneficia de facilităţi din partea statului, dar apoi volumele ne-au scăzut dramatic, cu circa 60%. În urma investiţiei suntem pregătiţi să producem diverse piese şi elemente pentru companii din domeniul auto, sectorul energiei, tehnologiei ecologice - greentech. Ca regiuni, avem în vizor extinderea în Europa şi Orientul Mijlociu”, a spus pentru ZF Ronen Navick, CEO al companiei Wingsrom Flying Quality Products.