ZF 15 minute cu un antreprenor. Dragoş Bonea, proprietarul furnizorului de amenajări interioare Delta Studio, o firmă cu afaceri de 95 mil. lei: Următoarea jumătate de an cred că va fi bună, dar mă tem ca efectele să nu se simtă cu întârziere

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.07.2020

♦ Delta Studio are două canale prin care îşi vinde produsele de amenajări interioare, retail şi dezvoltatori imobiliari. Dacă retailul a fost foarte afectat, divizia dezvoltatorilor a reuşit să compenseze ♦ Compania are 12 magazine în toată ţara, alături de o fabrică proprie de mobilier la Piatra-Neamţ ♦ Delta Studio şi-a majorat businessul cu 12% în 2019, până la 95 de milioane de lei.

Delta Studio, furnizor de amenajări interioare, vrea să investească 200.000 de euro (aproape 1 mil. lei) pentru achiziţia unor echi­pamente în vederea dezvoltării diviziei de prelucrare de plăci ceramice, din care să se poată face blaturi pentru bucătării şi lavoare. Banii vor fi parte dintr-o finanţare IMM Invest, în valoare totală de 10 mil. lei.

„Am aplicat la IMM Invest, suntem într-un stadiu avansat. Sper ca, într-o săptămână-două, să luăm banii. Vrem să dezvoltăm mai mult zona de online, să putem să avem mai multe produse disponibile în stoc“, a spus Dragoş Bonea, proprietarul Delta Studio, la emisiunea online ZF 15 minute cu un antreprenor.

În plus, folosindu-se de aceeaşi finanţare, el vrea să dezvolte platforma online, dar şi logistica la nivelul companiei.