Elis Pavaje, producător de pavele: Pentru lucrările de infrastructură, impactul pandemiei a fost aproape inexistent. Lucrările au continuat, vânzările au fost diminuate doar pe segmentul de revânzare prin distribuitori

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.06.2020

Businessul Elis Pavaje a ajuns la 217 mil. lei (aproape 46 mil. euro) în 2019, în creştere cu 21% faţă de anul precedent.

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de familia Goţa, nu a resimţit scăderi ale vânzărilor în perioada de pan­demie decât în ceea ce priveşte livrările către revânzători. Pentru proiectele de infrastruc­tură, cererile au fost aproape la acelaşi nivel ca într-o perioadă normală.

„Pentru lucrările de infrastructură, impactul a fost aproape inexistent. Lucrările au continuat, vânzările au fost diminuate doar pe segmentul de revânzare prin distribuitori. Nu a existat nicio zi de pauză, singura diferenţă fiind locul de unde şi-au desfăşurat activitatea angajaţii. O parte din colectiv a lucrat de acasă, în condiţiile în care acest lucru a fost posibil. Fabricile au funcţionat la capacitate maximă”, spun reprezentanţii Elis Pavaje, într-un răspuns la solicitarea ZF în vederea realizării anuarului Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2020, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.