Omniasig a ajuns la un volum al subscrierilor de peste 300 mil. lei în T1/2020, în creştere cu 6%

Autor: Mircea Nica 16.06.2020

♦ Compania de asigurări a înregistrat o creştere de 90% a subscrierilor pe segmentul asigurărilor de sănătate la finalul primelor trei luni din 2020.

Omniasig, cea mai mare companie din portofoliul local al grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), a raportat la finalul primului trimestru (T1) din 2020 un volum al primelor brute subscrise de peste 300 mil. lei, cu 6% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Datorită strategiei noastre flexi­bile de dezvoltare sustenabilă şi prudentă a businessului, precum şi datorită obiectivului nostru de a îmbunătăţi constant produsele şi serviciile pe care le oferim, am reuşit să consemnăm o evoluţie favorabilă pe majoritatea segmentelor de asigurări în primele trei luni din an. În această perioadă dificilă pe care o traversăm, ne-am adaptat şi am depus toate efor­turile necesare pentru a asigura conti­nuitatea activităţii şi pentru a fi alături de clienţii, angajaţii şi partenerii noştri. Toţi cei asiguraţi la Omniasig au putut, aşa­dar, să apeleze la serviciile şi produ­sele noastre chiar de acasă, utilizând soluţiile noastre digitale şi online“, a transmis Mihai Tecău, preşedinte al directoratului Omniasig VIG.