ZF Live. Mihaela Pellegrini, CEO al Juventus Academy Bucureşti: Încercăm să construim un club de fotbal pentru copii, vrem să-i scoatem din spatele blocului şi să-i punem pe o traiectorie. Investiţia depăşeşte 1 mil. euro

Autor: Miruna Diaconu 09.06.2020

Investiţia într-o bază sportivă unde copiii pot practica sporturi precum fotbalul poate ajunge la o sumă de un milion de euro.

Mihaela Pellegrini, CEO al Juventus Academy din Bucureşti, spune că această perioadă marcată de criza generată de pandemia COVID-19 a reprezentat pentru sportul din România faptul că acest domeniu nu reprezintă o prioritate pentru autorităţile româneşti.

Sportul a avut foarte mult de suferit în această perioadă odată cu impunerea măsurilor de restricţionare a circulaţiei pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Activităţile sportive au fost suspendate, iar sporturi precum fotbalul îşi reiau activitatea, dar fără prezenţa spectatorilor. Deşi sportul a fost un domeniu direct afectat de măsurile luate de gu­vernanţi, sportivii şi cluburile de sport nu au fost ajutate din punct de vedere financiar de stat în această perioadă.