Exigent Development, firma care dezvoltă proiectul de locuinţe Plaza Residence din Militari, a făcut afaceri de 255 mil. lei în 2019, mai mult decât dublu faţă de 2018

Autor: Alina-Elena Vasiliu 27.05.2020

Exigent Development este deţinută, conform datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas, de trei acţionari: Cornel Petruţ Ion, Daniel Niculae şi Francisca Elena Niculae, fiecare având părţi egale din companie.

Exigent Development, o companie cu activităţi de dezvoltare imobiliară, deţinută de trei acţionari români, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 255 de milioane de lei, mai mult decât dublu comparativ cu anul precedent, după cum arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, profitul companiei a fost de 112 milioane de lei în 2019, ceea ce în­seam­nă o marjă de pro­fit de 44%.

Exigent Develop­ment este deţinută, conform datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas, de trei acţionari: Cor­nel Petruţ Ion, Daniel Niculae şi Francisca Elena Niculae, fiecare având părţi egale din companie.