Peste 95% dintre angajaţii ING Bank lucrează de acasă, faţă de 14% înainte de pandemie. La sfârşitul acestui an, ING va scădea procentul de angajaţi care pot fi la birou la 60%

Autor: Roxana Rosu 12.05.2020

ING Bank România a ajuns, în contextul pandemiei de COVID19, de la o medie de 14% a angajaţilor care lucrau de acasă la peste 95% în prezent, banca având în vedere menţinerea pe termen lung a unei ponderi de 60% a persoanelor care se află zilnic la birou, în timp ce restul de 40% vor lucra de acasă sau se vor afla în vacanţă. 

„Lucrul de acasă pentru noi, cei de la ING Bank România, nu este o noutate, mai ales că din 2017 aplicăm metoda Agile şi suntem familiarizaţi cu flexibilitatea în domeniul muncii. Ceea ce a fost nou a fost modul în care am reuşit să lucrăm 95% de acasă peste noapte şi să ne menţinem standardele de lucru. A fost un efort valoros al echipei noastre şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru munca depusă. Avem norocul să avem o echipă digitală, responsabilă şi flexibilă“, a declarat Richard de Graaf, head of human resources la ING Bank România.