Mihnea Rădulescu, business director, Vodafone România: Avem şansa acum să discutăm despre anumite soluţii de tip Internet of Things. Produsul de termocamere este extrem de solicitat în această perioadă, întrucât acesta poate identifica temperatura corpului uman

Autor: Alex Ciutacu 22.04.2020

Soluţiile de tip Internet of Things (IoT) se numără printre produsele spre care şi-au îndreptat atenţia companiile în această perioadă, adaptându-se la noua realitate în care trebuie să opereze, iar unul dintre cele mai căutate este produsul de termocamere, care permite identificarea temperaturii corpului uman prin filmare şi senzori, a explicat Mihnea Rădulescu, business director, Vodafone România, în cadrul Videoconferinţei ZF Mobilio 2020.

„Am avut şansa de a discuta despre anumite soluţii de IoT care nu erau focusul principal. Un produs extrem de solicitat şi pe care am reuşit să îl punem la dispoziţie este produsul de termocamere. Sunt mai multe tipuri de camere video care, în funcţie de nivelul de sofisticare şi nivelul de cost, pot identifica temperatura corpului uman prin filmare şi senzoristică pentru un anumit număr de persoane în acelaşi timp. Este un produs care continuă să fie solicitat, este un produs pe care ne-am bucurat să îl punem la dispoziţia clienţilor care au nevoie de el. De asemenea, am mai văzut cerere în zona produselor de videoconferinţă şi a produselor de cloud”, a spus Mihnea Rădulescu, în timpul evenimentului.