Ramona Badea, şef departament contact center BCR: În ultimele zile, am ajuns chiar la un record de 16.000 de apeluri pe zi. În contextul crizei coronavirus, BCR a deschis încă două centre de contact, din cauza numărului mare de apeluri

Autor: Mircea Nica 16.04.2020

BCR, a doua cea mai mare bancă lo­ca­lă, a înregistrat în medie 15.000 de apeluri tele­fonice zilnic, în creş­tere cu 96%, odată cu extinderea ser­­viciilor financiare la distanţă şi a des­chis două noi centre de contact, alte trei fiind în pregătire pentru a fi deschise în perioa­da ur­mătoare, potrivit infor­ma­ţiilor trans­mise de re­prezentanţii băncii.

„Noi ne-am extins deja ca­pacităţile de preluare, pentru a răs­punde nevoilor clienţilor noş­tri. Am mai deschis două noi cen­tre de contact şi ne pregătim de ope­­raţionalizarea a încă trei, cu aproa­pe triplarea liniilor de co­mu­ni­caţii exis­tente. În ultimele zile, am ajuns chiar la un record de 16.000 de apeluri pe zi, dar cu un timp de aşteptare în medie de 10-15 minute care, în anumite mo­men­te ale zilei, ajunge la doar 4-5 mi­nute, gra­ţie mobilizării exem­plare a colegilor mei. Sun­tem conştienţi că mai pot exista şi excepţii, dar aş vrea să le transmit cli­en­ţilor noştri că facem tot ce este uman po­sibil să le stăm la dis­poziţie. Îi rugăm pe clienţii noştri să aibă răbdare cu noi şi, dacă este po­sibil, să evite orele de vârf din pre­zent, care, în general, se în­re­gis­trează în fiecare zi între 11.00 şi 16.00. Suntem func­ţionali non-stop, 24/7, în trei ture, care acoperă întreg inter­valul unei zile“, a transmis Ramona Badea, şef departament contact center la BCR.