ZF 15 minute cu un antreprenor. Ovidiu Şandor, dezvoltatorul proiectului imobiliar ISHO din Timişoara: Ar fi grozav dacă oamenii care vin cu experienţă din Vest şi abordare constructivă cu privire la muncă s-ar integra în circuitul economic al ţării. „Trebuie să începem să ne gândim cum putem reporni acele zone economice care pot fi deschise.“

Autor: Bogdan Alecu 15.04.2020

Forţa de muncă specializată re­pre­zen­tată de românii care au lucrat în Vest şi care acum s-au întors în ţară, pe fondul pan­de­miei de COVID-19 ar repre­zen­ta un plus pentru economie, mai ales dacă aceşti an­ga­jaţi ar implementa şi aici ce au învăţat acolo.

„Sper ca cei care s-au întors să dorească să se integreze în economia ţării, deşi cred că va urma o perioadă dificilă pentru oamenii din anumite domenii puternic afectate, cum e HoReCa. În construcţii avem şansa să putem con­tinua multe proiecte, iar statul ar trebui să în­cerce să de­ma­reze mult promisele inves­ti­ţii în infras­truc­tură, spitale. Ar fi grozav ca oamenii care vin cu ex­perienţă din Vest şi abordare cons­tructivă cu privire la muncă şi calitate, s-ar in­tegra în circuitul economic al ţării, ar fi un plus pentru noi toţi şi ne-am bucura să-i vedem activi pe şantierele noastre“, a spus Ovidiu Şandor, antreprenor care prin Mul­berry Develop­ment dezvoltă proiectul imo­biliar ISHO, o investiţie de peste 100 mil. eu­ro în Timişoara. El a sub­liniat că Exe­cu­tivul tre­buie să gă­seas­că domeniile care pot fi rea­c­ti­vate rapid, să nu dea afară oameni, să se dezvolte şi să preia forţa de mun­­că dis­po­ni­bi­lă în pe­rioada urmă­toa­re.