Videoconferinţa ”Cum trecem împreună criza”. Calin Costinas, Deputy CEO, Profi: E nevoie de reinventare, trebuie să folosim această oportunitate, criza înseamnă pericol, dar şi oportunitate

Autor: Miruna Diaconu 14.04.2020

Calin Costinas, Deputy CEO, Profi, spune că această perioadă, desi este una plină de riscuri şi dificultăţi pentru business-urile din România, trebuie ca firmele să se reinventeze şi să vadă în această perioadă dificilă o opotunitate.

“Pentru antreprenori este un moment dificil, dar e nevoie de reinventare. Trebuie să folosim această oportunitate, criza înseamnă pericol, dar şi oportunitate. Trebuie să folosim aceste momente pentru a fi solidari, pentru că altfel nu vom trece aceste dificultăţi, dacă fiecare îşi priveşte business-ul şi nu ajută şi alte companii”, spune Calin Costinas, Deputy CEO, Profi, în cadrul videoconferinţei “ Cum trecem împreună criza”, organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Banca Transilvania.

Ziarul Financiar şi Banca Transilvania organizează cea mai mare videoconferinţă între o bancă şi antreprenorii români pentru a discuta situaţia actuală adusă de pandemia Covid-19, dar mai mult pentru a discuta despre cum pot să treacă antreprenorii români prin această criză pe termen scurt.

Alte declaraţii: