Producător de dezinfectanţi profesionali cu o fabrică în Bragadiru, Ilfov: Clienţii noştri sunt companii private dar şi instituţii publice precum spitalele din ţară. Am dublat livrările către ei în această perioadă

Autor: Cristina Roşca 24.03.2020

Compania Pro Integrator, ce deţine o fabrică de dezinfectanţi profesionali în Bragadiru, judeţul Ilfov, şi-a triplat producţia în această perioadă marcată de pandemia actuală. Decizia de a creşte producţia a venit pe fondul unei cereri mari din partea clienţilor.

„Majoritatea clienţilor noştri sunt companii private dar şi instituţii publice precum spitalele din ţară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanţi în această perioadă. De la declanşarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producţie pe toate tipurile de produse pe care le producem”, a spus Cristian Stanciu, directorul companiei.

Astfel, fabrica lucrează în mai multe schimburi pentru a face faţă cererii. Mai mult, oficialii Pro Integrator spun că firma a majorat livrările şi către consumatorii casnici, o altă categorie de clienţi.

Oficialii producătorului spun că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania.

 „Ce este astăzi diferit faţă de alte epidemii cu care populaţia s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale”, afirmă Cristian Stanciu. Compania apare deţinută la Registrul Comerţului de Magdalena Geanina Stanciu. Ea apare acţionar în mai multe firme locale.