Florin Godean, country manager Adecco: din 220 de oameni, doar 12 mai merg la birou pentru că se fac angajări în retail, iar unele lucruri încă se fac în mod obligatoriu pe hârtie

Autor: Alexandra Cepăreanu 19.03.2020

Furnizorului de servicii de resurse umane Adecco România, unul dintre cei mai mari angajatori din ţară, cu o echipă de 220 de angajaţi, a implementat mai multe măsuri de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus, printre care se află şi  munca de acasă pentru majoritatea angajaţilor.

„La birou mai merg doar 12 persoane pentru că avem situaţii în care este nevoie de oameni la birou, pentru că unele lucruri încă se fac în mod obligatoriu pe hârtie”, a spus pentru ZF Florin Godean, country manager în cadrul Adecco.

El a precizat că încă se fac angajări în domeniul de retail, motiv pentru care cei 12 angajaţi trebuie să se prezinte la birou.

De asemenea, persoanele care încă se deplasează la birou folosesc echipamente de protecţie, au la dispoziţie dezinfectanţi şi respectă distanţa de 2 metri atunci când intră în contact cu o altă persoană.

 „Avem un comitet de criză pentru astfel de situaţii şi am luat măsurile pe care le iau toate companiile. Folosim echipament de protecţie, am impus anumite condiţii de igienă şi recomandăm să se păstreze o distanţă de 2 metri între persoane. În afară de zona de automotive, deocamdată,- spun deocamdată pentru că sunt convins că lucrurile se vor schimba în perioada următoare, nu am văzut încă să se ia măsuri drastice. Dar şi mâine se poate schimba situaţia, nu e nimic sigur”, a adăugat Florin Godean.