Emilia Ispas, o antreprenoare din Bucureşti care producea haine pentru copii, lucrează la foc continuu să fabrice 500 de măşti textile. „Schimbarea a venit din necesitate. Dacă nu mă apucam de măşti, aş fi intrat în faliment“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 17.03.2020

Emilia Ispas, o antreprenoare din Bucureşti care a făcut business din crearea de haine pentru copii, a „schimbat macazul“ în ultimele zile şi a început să producă măşti de protecţie pentru cei care trebuie să iasă în colectivitate, dar care vor să se ferească de posibilitatea de a se infecta cu coronavirus.

„Am început de vineri, pe la prânz, când o prietenă care este medic m-a întrebat dacă nu aş putea face şi măşti din bumbac. Schimbarea a venit din necesitate. Dacă nu mă apucam de măşti, aş fi intrat în faliment, pentru că alte comenzi nu au mai venit în perioada aceasta. Folosesc bumbac 100%, iar măştile sunt reutilizabile, se pot spăla, călca, steriliza, nu sunt de unică folosinţă“, spune Emilia Ispas, o antre­prenoare­ care şi-a spus povestea brandului său de haine pentru copii, Kidissue, în cadrul proiectului ZF Afaceri de la zero.