Grupul polonez Impro, cu afaceri de 100 milioane lei în România, investeşte 4 milioane euro în extinderea fabricii de acoperişuri din judeţul Cluj. „Anul 2020 va fi unul foarte interesant, deoarece acti­văm într-o piaţă volatilă şi cu siguranţă principala dificul­tate va fi stabilitatea preţului oţelului“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 15.01.2020
Grupul polonez din construcţii Impro, care are în Ro­mâ­nia două fabrici – de acoperişuri şi de panouri termo­izo­lante, îşi va extinde capacitatea de producţie de aco­pe­ri­şuri de pe plan local, într-un program investiţional mai am­plu, ce presupune un buget de 4 milioane de euro şi care se va întinde pe circa trei ani.

„Vom demara noi investiţii pentru 2020 şi pentru ur­mă­torii ani. Vom mări capaci­tatea de producţie, vom aduce noi utilaje de producţie şi vom extinde spaţiul de producţie, mărind hala deja existentă în Cluj. Toate aces­te investiţii vor aduce necesitatea de a mări echipa noastră, mai ales în departa­mentele Produc­ţie şi Logistică“, spune Mircea Pasenciuc, director general Impro România.