ZF Live. Laura Bencze, CBRE: Clujul mai poate susţine un mall datorită dezvoltării. Bucureştiul cel mult unu fără a afecta celelalte centre. „Anul 2020 va fi unul în care consumul va continua să crească. Există dorinţă de cumpărare, de a consuma“

Autor: Bogdan Alecu 09.01.2020

Clujul mai are nevoie de un mall pentru a face faţă expan­siunii puternice a oraşului, în timp ce Bucureştiul mai per­mite construcţia a cel mult unui mall fără ca operaţiunile celorlalte mari centre să fie influenţate negativ, a spus Laura Bencze, account director, depar­ta­men­tul Property Management în cadrul com­paniei de consultanţă imobiliară CBRE, în emisiunea ZF Live.

„Piaţa din Cluj mai are loc de un mall în acest moment. Vorbim despre un oraş foar­te mare. Statisticile de 350.000 de locui­tori nu-i fac dreptate. Sunt peste 500.000 de lo­cui­tori acolo. Se lucrează foarte mult, există o dorinţă mare de consum şi are de unde susţine pe termen lung un al treilea mare centru comercial“, a declarat Laura Bencze. Ea a subliniat că nu doar Cluj-Napoca, ci în­treg judeţul Cluj este în expansiune, alături şi de cele din jur, sunt judeţe prospere.  „Clujul poate ajunge în următorii ani la un milion de locuitori“, a spus Laura Bencze.