Startup-ul Druid, înfiinţat de Liviu Drăgan, a încheiat o rundă de finanţare şi vrea să obţină anul viitor încă 8-10 mil.euro de la investitori

Autor: Roxana Rosu 17.12.2019

Fondul de investiţii Early Game Ventures (EGV) a participat la o nouă rundă de investiţii în startup-ul Druid, înfiinţat şi condus de Liviu Drăgan şi evaluat la peste 8 milioane de euro, companie care are în plan expansiunea rapidă în SUA şi o nouă rundă de investiţii anul viitor, când vrea să ridice din piaţă 8-10 milioane euro.

“Consider că acum era momentul potrivit pentru intrarea în acţionariatul Druid a unui investitor instituţional. Am avut mai multe fonduri de investiţii care şi-au arătat interesul pentru Druid. Am ales EGV, alături de care am convingerea că putem construi o companie globală. Planurile noastre includ o expansiune rapidă în Statele Unite şi încă o rundă de investiţii la jumătatea anului viitor, când vom ridica din piaţă undeva între 8 şi 10 milioane de euro la o evaluare a companiei de peste 20 milioane euro.”, a spus Liviu Drăgan, fondatorul şi CEO-ul Druid.

Tranzacţia a fost asistată de echipa DLA Piper.