Grupul de firme Şerban, activ în zona de agribusiness şi fondat în 1994 la Oneşti, a luat o finanţare de 24 milioane lei de la OTP Bank, pentru dezvoltarea activităţii curente

Autor: Roxana Rosu 10.12.2019

Grupul de firme Şerban, activ în zona de agribusiness şi fondat în 1994 de Nicolae Şerban în Oneşti, a contractat o finanţare de 24 milioane lei de la OTP Bank, pentru dezvoltarea activităţii curente.

„Am intrat în lumea business-urilor în 1995, cu o fabrică de pâine. Pe atunci ne numeam afacerişti, nu eram recunoscuţi ca antreprenori. O poveste frumoasă pe care mi-o amintesc în detaliu, pentru că a fost startul maturizării mele în lumea afacerilor.  Pe vremea aceea era dificil din punct de vedere financiar, pentru că atunci obţinerea unei finanţări era o adevărată provocare. Au urmat mai multe investiţii şi m-am axat în toţi aceşti ani exclusiv pe domeniul agricol. Acum e mult mai uşor, ideile noastre antreprenoriale sunt susţinute de bancă, aceasta a devenit cel mai important partener al nostru.” a declarat Nicolae Şerban, Proprietar Companii Grup Şerban.