Un start-up pe zi. Bogdan Berdacovici, fost corporatist, a creat în Sibiu un spaţiu multifuncţional, cu rol de cafenea şi loc pentru evenimente, cu o investiţie de 60.000 de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 04.12.2019

Ideea deschiderii unei cafenele a pornit în urmă cu trei ani, la Vilnius, în Lituania, unde antreprenorul a participat pentru prima dată la o conferinţă pe tema cafelei.



Bogdan Berdacovici, un fost corporatist, absolvent de Comunicare şi Relaţii Publice, a transformat primul restaurant la stradă din Sibiu, situat aproape de Podul Minciunilor, în cafenea şi spaţiu pentru evenimente, cu o investiţie de 60.000 de euro. Localul a fost deschis în octombrie anul acesta.

„Am gândit AM PM Coffee & More ca pe un spaţiu în care se reuneşte pasiunea pentru design interior cu cea pentru cafea. Prin acest concept, vreau să dăm naştere unui spaţiu care se transformă dintr-o cafenea (AM – prima parte a zilei) într-un spaţiu în care se desfăşoară evenimente tematice, ateliere (PM – a doua parte a zilei)”, spune Bogdan Berdacovici. În amenajarea localului, antreprenorul a folosit materiale, mobilier, tapet şi decoraţiuni de la furnizori români.

„Susţinem micii producători locali şi businessurile la început de drum. Cred că e important să ne susţinem reciproc, noi, micile afaceri lansate de curând.”