Albert Davidoglu preia funcţia de CEO al Macromex de la Dan Minulescu, proprietarul companiei

Autor: Mădălina Dediu Panaete 01.11.2019

Albert Davidoglu, COO (chief operating officer) al Macromex, unul dintre cei mai mari distribuitori de bunuri de larg consum, a preluat funcţia de CEO al companiei. El înlocuieşte astefl pe Dan Minulescu, fondator şi proprietar Macromex. Dan Minulescu renunţă astfel la rolul executiv pe care l-a deţinut încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, urmând să se implice în continuare la nivel strategic şi de dezvoltare.

Albert Davidoglu s-a alăturat echipei de management a companiei Macromex din anul 2012, în rolul de Business Development Director, iar din 2017 a preluat funcţia de COO (Chief Operating Officer).

Macromex este unul dintre cei mai mari jucători din industria de food din România. Compania estimează ca va încheia anul 2019 cu o cifră de afaceri de 720 milioane lei şi are un portofoliu extins de branduri proprii precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris, şi branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites, Akadia, Taverna, Oldenburger, Milram, Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars Ice Cream, Alpro Ice Cream.