Conferinţa ZF High Tech Innovation Summit 2019. Mesaj pentru companii: digitalizaţi-vă sau riscaţi să ieşiţi din business

Autor: Ioana Nita 29.10.2019

Companiile din România nu ar trebui să mai amâne adoptarea tehnologiei şi să-şi lase oamenii să „plimbe hârtii”, ci ar trebui să meargă către furnizorii din piaţă pentru a găsi soluţii care să le permită să se digitalizeze astfel încât să le ofere clienţilor o experienţă mai bună, altfel vor risca să iasă din business, lăsând loc unor rivali care se vor mişca mai repede, au avertizat participanţii la prima ediţie a conferinţei ZF High Tech Innovation Summit 2019.

„Trebuie să acceptăm tehnologia şi ce înseamnă ca proces de lucru. Factorul uman trebuie folosit în alte scopuri, nu pentru a plimba hârtii dintr-o parte în alta. Există tehnologii precum RPA, machine learning, chatbots, care pot uşura foarte mult activitatea angajaţilor (...) să nu fie nevoie de o armată de oameni care să facă lucrurile manual”, a afirmat Oana Terteleac, Senior Territory Channel Manager, Microsoft România.