Cine vine în ziua a II a conferinţei ZF Digital ’19: Despre şocul roboţilor software în economie din perspectivă de IT, legală şi de business

Autor: Adrian Seceleanu 14.10.2019

Speakeri de la Microsoft, Cognizant SoftVision, Asseco, NNDKP, Carrefour, Electrogrup, Bitdefender şi Druid vor discuta despre modul în care sunt utilizaţi în prezent roboţii software în companii şi cât de tare se va extinde utilizarea acestora în viitor.



Scenariile din cărţile SF şi ipote­zele extravagante din PowerPointurile de acum 5-10 ani ale unor start-up-uri au început să devină realitate şi în Ro­mâ­nia: maşinile, roboţii, de fapt boţii - nişte mici bucăţele de cod care nu cer con­cediu şi nici pauză de masă-preiau me­todic, din ce în ce mai mult, execuţia acti­vităţilor repetitive din companii, amenin­ţând să dea peste cap organi­gra­mele din companii.

Ce se va întâmpla când armate de sute şi mii de roboţi vor înlocui oamenii la mutat cifre dintr-o foaie Excel în alta şi când, poate, un robot software va procesa singur şi diferite cereri din administraţie şi guvern? Invitaţii din a doua zi a conferinţei ZF Digital vor ex­plora aceste perspective pe durata mai multor dezbateri programate să aibă loc de-a lungul întregii zile.

Tema roboţilor software va fi abor­dată din multiple unghiuri îm­preună cu invitaţi din cadrul mai multor companii.