Furnizorul de amenajări interioare Delta Studio a vândut mobilier şi decoraţiuni de 500.000 de euro de la începutul lui 2019 doar prin intermediul site-ului

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.09.2019

Compania a avut un avans al businessului de aproximativ 10% pe primele opt luni ale lui 2019, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, avans bazat pe vânzările din retail.



Furnizorul român de produse şi sis­te­me pentru amenajări interioare Delta Stu­dio, controlat de antreprenorul Dragoş Bonea, a avut, în primele opt luni ale anului, vân­zări de peste 500.000 de euro din plat­forma online a companiei, deschisă la înce­putul acestui an.

„Ne-am concentrat pe dezvoltarea unui ca­­nal de vânzări online, investind până în pre­zent aproximativ 300.000 de euro în plat­formă, iar rezultatele sunt încurajatoare: vân­zări de peste 500.000 de euro pe pri­mele opt luni, sperând să ajun­gem la un milion de euro până la sfârşitul anului, con­­form trendului de creş­tere de la o lună la alta“, spune Dragoş Bonea.

Printre produsele pe care le comercializează Del­ta Stu­dio se numără in­sta­laţii sani­tare, produse cera­mice, decora­ţiuni şi mo­bi­lier pentru bucătă­rie, baie sau living. „În prima parte a aces­tui an s-a simţit o în­cetinire pe pia­ţa imo­biliară, în special în pri­vinţa proiectelor de an­­sambluri rezidenţiale - de­­calarea unor faze, ca ur­­ma­re a scăderii ritmu­lui de vânzare“, spune Dragoş Bonea.