Fabrica de mezeluri din carne de vânat Silvania Gourmet din Sălaj intră pe nişa mezelurilor ecologice: „Tot mai mulţi consumatori români se uită pe etichetă“

Autor: Florentina Niţu 23.08.2019

Compania aşteaptă o creştere de 12% a cifrei de afaceri în 2019 după începerea distribuţiei produselor ecologice fără E-uri, trecând de 15 milioane de lei.

Producătorul de preparate din carne Universal din Crişeni, judeţul Sălaj, o companie specializată în producţia de mezeluri din carne de vânat marca Silvania Gourmet, a investit într-o nouă linie de pro­ducţie prin crearea unei game de zece produse ecolo­gice fără E-uri.

Lipsa produselor din carne ecologică din piaţă şi atenţia părinţilor la numărul de E-uri al produselor pe care le vor consuma ulterior copiii au fost factorii principali de realizare a mezelurilor ecologice, fără E-uri, potrivit reprezentanţilor companiei.