Alexandrina Popescu vinde prăjituri de 3 mil. lei, cu un profit de 15%, sub brandul Cofetăria Casandra, într-o singură locaţie, situată pe bulevardul Magheru din Capitală

Autor: Florentina Niţu 31.07.2019

Produsele sunt realizate de o echipă de 27 de persoane.



Alexandrina Popescu, antrepre­noarea care a înfiinţat în 1991 Patiseria Sanda, denumită ulterior Patiseria Casandra, a vândut anul trecut produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie de 3,1 mi­lioane de lei, obţinând un profit de 450.000 de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Antreprenoarea deţine o singură locaţie, sub brandul Cofetăria Casandra, pe bulevardul Magheru, din centrul Bucureştiului. Cifra de afaceri din 2018 a fost mai mare cu 55% faţă de cea din 2017, iar profitul a crescut de două ori şi jumătate.