Alexandrina Popescu vinde prăjituri de 3 mil. lei, cu un profit de 15%, sub brandul Cofetăria Casandra, într-o singură locaţie, situată pe bulevardul Magheru din Capitală
Autor:
Florentina Niţu
31.07.2019
Produsele sunt realizate de o echipă de 27 de persoane.
Alexandrina Popescu, antreprenoarea care a înfiinţat în 1991 Patiseria Sanda, denumită ulterior Patiseria Casandra, a vândut anul trecut produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie de 3,1 milioane de lei, obţinând un profit de 450.000 de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
Antreprenoarea deţine o singură locaţie, sub brandul Cofetăria Casandra, pe bulevardul Magheru, din centrul Bucureştiului. Cifra de afaceri din 2018 a fost mai mare cu 55% faţă de cea din 2017, iar profitul a crescut de două ori şi jumătate.