Schimbarea Bucureştiului: Cum a devenit fosta piaţă Floreasca una dintre cele mai hot destinaţii gastronomice din Capitală

Autor: Roxana Petrescu 03.05.2019

În timp ce micii din Obor au ajuns în atenţia New York Times, prăfuita piaţă Floreasca tocmai s-a transformat în cel mai hot spot culinar al Capitalei, scrie revista După Afaceri Premium. Cum a fost posibil acest lucru?

În ultimii ani, zona Floreasca a de­venit unul dintre cele mai interesante poluri urbane din Bucureşti datorită concentraţiei foarte mari de tineri care lucrează în sediile de multinaţionale din zonă, proiectelor imobiliare făcute, dar şi diversităţii de opţiuni gastronomice care au împânzit zona. În acest context, un antreprenor, Florin Bălu, cunoscut pentru lanţul de restaurante Snack Attack, a decis transformarea pieţei Floreasca în Agora Floreasca, primul concept de food hall din România, care, potrivit celor mai recente informaţii, va cuprinde - când totul va fi gata - 15 tipuri de restaurante diferite. Primii chiriaşi au venit însă, iar investiţiile lor sunt importante.