Atenţie: IKEA recheamă în magazine un produs pentru reparaţii

Autor: Raluca Nicolae 30.04.2019

Compania IKEA recheamă pentru reparaţii masa de înfăşat/comoda SUNDVIK, din cauza riscului de desprindere, informează compania marţi într-un comunicat de presă.

Compania îndeamnă clienţii să securizeze partea pliantă cu accesoriile de siguranţă prevăzute. Dacă au fost pierdute sau rătăcite, aceştia sunt rugaţi să contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi.

IKEA a primit trei rapoarte de incidente în care, partea pliabilă a mesei de înfăşat/comodei SUNDVIK s-a slăbit, iar copiii au căzut de pe masă. În cazul acestor incidente, piesele de siguranţă nu au fost utilizate conform instrucţiunilor.

“IKEA a luat măsuri de precauţie şi va îmbunătăţi în continuare comunicarea despre produse”, spune Emelie Knoester, Children’s Business Area Manager.

Compania a observat că utilizatorii tind să utilizeze produsul ca pe o masă de înfăşare pliabilă, zilnic şi să nu utilizeze accesoriile de siguranţă, conform instrucţiunilor. Scopul acesteia este de a fi folosită pentru schimbarea scutecelor celor mici. Al doilea rol este de mobilier pentru depozitare.