Mihaela Popescu, Tenaris Silcotub: Pe termen lung, pentru industria de ţevi industriale, cel mai mare pericol este infrastructura feroviară. „Ne gândim să facem o nouă investiţie în oţelărie, dar aici depinde mult de preţul energiei“.

Autor: Răzvan Botea 02.04.2019

Infrastructura rutieră este o provocare pentru industria de ţevi industriale a României, însă infrastructura fe­ro­vi­ară este adevăratul pericol pe ter­men lung pentru această industrie, a spus în cadrul unui interviu Mihaela Po­pescu, preşedin­tele Tenaris Silcotub, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de ţevi industriale.

„Unde văd o problemă în general, şi pentru noi, dar şi pentru ceilalţi jucători din industrie, este infrastructura feroviară. Cred că infrastructura rutieră este o problemă, dar pe termen lung văd o mare problemă dacă nu se fac nişte paşi majori în infrastructura feroviară. Produsele noastre se pretează foarte bine transportului feroviar din toate punctele de vedere, şi al siguranţei rutiere, şi al volumului pe care poţi să îl transporţi”, a spus Mihaela Popescu.