Tranzacţii de 80 mil. lei în prima şedinţă din martie, cea mai mare valoare din ultimele trei săptămâni. Aproape jumătate, dată de Sinatex Bucureşti

Autor: Liviu Popescu 04.03.2019

Producătorul de ţesături Sinatex Bucureşti a înregistrat vineri o tranzacţie de 35,5 mil. lei, adică 93% din capitalul social al companiei a schimbat proprietarii, fiind astfel una dintre cele mai mari tranzacţii pe piaţa AeRO din ultimii ani.



Valoarea tranzacţiilor realizate pe 1 martie 2019 la bursa de la Bucureşti a fost de circa 80 milioane de lei, cea mai ridicată din ultimele trei săptămâni, în contextul în care o companie listată pe segmentul alternativ AeRO a adus aproape jumătate din rulaj, potrivit datelor BVB.

Producătorul de ţesături Sinatex Bucureşti a înregistrat vineri o tranzacţie de 35,5 milioane de lei, adică 93% din capitalul social al companiei a schimbat proprietarii, fiind astfel una dintre cele mai mari tranzacţii pe piaţa AeRO din ultimii ani. Preţul la care a fost închisă tranzacţia a fost de 50 de lei pe acţiune, în creştere cu 28,2% faţă de şedinţa precedentă, potrivit datelor BVB. Aceasta este singura tranzacţie realizată pe acest emitent de la începutul anului 2019.